Hotell

hotellDet nyligen byggda gästhuset ”Asia Mountains” är belagt i en central och lättillgänglig del av Bishkek i närheten av knutpunkten mellan Gogolya och Lineineja gatan, i närheten av den kända restaurangen ”Steinbrau”. Andra restauranger, Huvudmyggan och det stora ”Aychurek” befinner sig alla på gångavstånd. Stadens centrum och järnvägsstationen ligger också i närheten, även olika busshållsplatser och taxistationer.

Hotellet erbjuder husrum i tre grader i tolv rum med svit inrättningar. Där finns fyra singelrum, sex dubbelrum och två betydligt mer rymliga tvillingsviter, med en levnads-/arbetsyta så som ett sovrum.

Bottenvåningen består av receptionen(några ur personalen talar engelska eller tyska) där suvenirer och kartor finns att köpa, vår bekväma restaurang och bar med plats för tjugofyra personer runt en mysig öppen spis, en toalett, så som ett sovrum och en tvillingsvit.

Första våningen innehar en annan tvillingsvit och fem sovrum.

På loftet, vilket är den högsta våningen, kan man hitta ytterliggare fyra rum i en speciell layout. Varje rum har självklart en svitinrättning. Gästhusets fönster som pekar mot söder erbjuder syner av de snötäckta bergen i den kirgizistanska – Ala-Too bergskedjan, delar av vårat vackra Tiensham berg.

Samtliga av våra välmöblerade rum och sviter (air kondition under sommaren och värme över vintern) har toalett, handfat och badkar (dusch med varm- och kallvatten). Telefon som man kan ringa utlandssamtal med, satellit TV och en liten kyl. Gästhusets omgivning består av utrymme och en färgglad trädgård och en liten bassäng med en bastu i en separat byggnad.

Gästhuset ”Asia Mountains” priser per rum, inkluderat frukost, är följande:

  • Singelrum 36 dollar
  • Dubbelrum 48 dollar
  • Tvillingsvit 60 dollar

Gäster på detta hotell som stannar en längre tid kommer berättiga en kassarabatt.

Restaurangerna och barerna är öppna för alla gäster så väl som för allmänheten (var snälla och ring för att reservera). De utgör en perfekt mötesplats för vila, god mat och nöje vid sidan av ett underbart eldsken.

”Asia Mountains” säljer områdeserbjudande till suveräna och öppet varierande egna exkursioner över hela Kirgizistan och grannländerna i Centrala Asien. Ni har tillgång till olika informationsbroschyrer och foldrar. Kontoret innehar även en liten samling av kirgizistanska och pamirska kartor, broschyrer, böcker, band, foton och videomaterial. Värdesaker kan bevaras i ett kassaskåp. Gästhuset bevakas ständigt av en säkerhetsfirma.

Ni kommer alltid att vilja kommer tillbaka till ert nya hem från ert gamla hem!